FedoraTR Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hangisini indirmeli? (x86_64, i386)  (Okunma Sayısı 1283 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bethiro
Fedora Meraklısı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Nisan 02, 2010, 16:25:51 »

Torrent ile Fedora'yı indiriyorum. Sitesinde o kadar çok seçenek vardı; acele edip x86_64 olanını indirmeye başlamışım. Hatta şu anda indirme tamamlanmak üzere ancak benim sistemim 32bit. O halde i386 olanı mı indirmeliyim?
fortran
Genel Yönetici
Fedora Uzmanı
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Nisan 02, 2010, 17:07:41 »

Torrent ile Fedora'yı indiriyorum. Sitesinde o kadar çok seçenek vardı; acele edip x86_64 olanını indirmeye başlamışım. Hatta şu anda indirme tamamlanmak üzere ancak benim sistemim 32bit. O halde i386 olanı mı indirmeliyim?
Sistemin 32bit ise x86_64 olanını değil, i686 olanını indirmelisin. Fedora 12 indirme linklerini bu adreste bulabilirsin.

bethiro
Fedora Meraklısı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Nisan 02, 2010, 19:50:10 »

i386 indirdim ve başarılı bir şekilde kurdum. Anasayfada anlatıldığı şekilde ekran kartını kuruyordum. Dosyalar indirilsin mi gibi seçenek çıktı kabul ettim ve bir takım dosyalar indirmeye başladı. Bir dosyaya gelince indirme tamamen dondu. İnternette gezebiliyorum ama dosya inmiyor. Ctrl+C ile kapatıp tekrar aynı komutu verdim. Bu sefer kalan dosyadan indirmeye başladı ancak sonuç aynı. Hiç bir ilerleme yok.

(1/4): system-config-d (0%) 65% [========-    ]  0.0 B/s | 121 kB     --:-- ETA

bethiro
Fedora Meraklısı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Nisan 02, 2010, 19:54:14 »

Sanırım yansılar ile ilgili bir sorun var. Birkaç denemeden sonra "Trying other mirrors" yazısı geldi ve yavaş da olsa dosyaları bir yerden çekmeye başladı bilgisayar.
lsari86
Fedora Meraklısı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Hurriyet Güzel Şey...

Site
« Yanıtla #4 : Mayıs 10, 2010, 08:19:01 »

Herkese merhabalar,
Arkadaşlar uzun zaman sonra ilk defa Debian dan farklı bir dağıtım denemek istedim ve bunun içinde kendime Fedorayı sectim.
Ancak şöyle bir sorunla karşılaştım.
Elimde iki adet (32 ve 64 bit) laptop var ve ben ikisi içinde Fedora 12 nin (32 ve 64 bit) Standart Masa Üstü kullanıcı sürümünü(Gnome) torrent ile indirmek istiyorum.
Ancak http://torrent.fedoraproject.org/ adresinden Fedora 12 nin hangi sürümlerini seçip indirmem gerektiğini tam olarak anlayamadım. Bana bu konuda yardımcı olabilrseniz çok memnun olurum.
fortran
Genel Yönetici
Fedora Uzmanı
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Mayıs 10, 2010, 13:53:34 »

Elimde iki adet (32 ve 64 bit) laptop var ve ben ikisi içinde Fedora 12 nin (32 ve 64 bit) Standart Masa Üstü kullanıcı sürümünü(Gnome) torrent ile indirmek istiyorum.
Ancak http://torrent.fedoraproject.org/ adresinden Fedora 12 nin hangi sürümlerini seçip indirmem gerektiğini tam olarak anlayamadım. Bana bu konuda yardımcı olabilrseniz çok memnun olurum.
32bit olanı i386, 64bit olanı x86_64 ve 32bit live CD olanı da i686'dır.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: