Öncelikle, torent ve benzeri paylaşımların açıklamasının yeri burası değil. Yine de belirtmek gerekirse, makul bir kaynak sunulmuyor. İndirme için
2dbilgisayar.com.tr adresinden yararlanabilirsiniz.
ben bu dediklerini biliyorum fakat diğerleri ne oluyor yani ( Fedora-11-ppc-DVD.torrent) ve ( Fedora-11-source-DVD.torrent) bunlar nedir acaba ben bunların ne olduğunu öğrenmek istiyorum hem benim işlemci amd phenom 2x4 955 processor 3.2 ghz true Quad-Core işlemci hem 32bit hemde 64bit calıştırıyor
Birkaç noktaya değinelim. Source: Kaynak, demek. Fedora-11-ppc-DVD.torrent, bilgisayarınıza .torent uzantılı bir dosya indiriyor. İndirmek istediğiniz dosyanın indirme işlemi bu dosya aracılığıyla yapılıyor. Güzel, bir arkadaşınızda varsa, 32bit bir sistemi de rahatça kurabilirsiniz.

ben torrentin ne olduğunu biliyorum siz benim yazdığım yazıyı yanlış anladını ben torrent sitesinde yani
http://torrent.fedoraproject.org/ bu adresten indiriyorum yalnız bu adreste dvd seçenekleri biraz fazla ve bunların neler olduğunu öğrenmek istiyordum örneği: Fedora-11-ppc-DVD bunun ne oduğunu öğrenmek istedim yani sonundaki torren yazısının ne olduğunu değilde Fedora-11-ppc-DVD öğrenmek istemiştim ben baştada söyledim bir cok dağıtım denedi pardus ubuntu mandriva bir sefer de fedorayı kurmak istemiştim fakat turkçe bir kaynak yani forum sitesi olmadığı için kurmaya cesaret edememişti kurdum fakat bazı şeyleri yanlış yaptım mecburen sildim ve başka dağıtımı kurdum şimdi neyseki fedoranında turkce form sitesi cıktı şimdi kurmayı düşünüyorum yani kısacası linux uygulamalarna pek yabancı değilim sık sık takip ediyorum yeni cıkan sürümleri herşeyi. buranın açıldığınıda
www.habertux.com sitesinden öğrendim şu anda ktorren`le Fedora-11-i386-DVD 3.4 gb indiriyorum bir sorum daha olacak bu indirdiğim dvd `de gnome ve kde seçenekleri varmı ben Fedora-11-ppc-DVD`yide indiricektim siz az önceki yazıyı yazınca onu da durdurdum şimdi sadece (Fedora-11-i386-DVD 3.4 gb ) indiriyorum