FedoraTR Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Airties wus300 kablosuz problemi  (Okunma Sayısı 1278 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zalimkedi
Fedora Meraklısı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaşasın Fedora!

« : Ekim 19, 2009, 22:41:11 »

Öncelikle herkese selam!

Odamda telefon hattı olmadığından, masaüstü bilgisayarımı ilgili kablosuz aletin yardımıyla internete bağlıyabiliyorum. Tek linux deneyimim pardustur, Pardus'un 2008-2  sürümünde çalıştırabilmiştim, ama 2009 serisinde yapamıyorum. Daha üst bir sürümde çalıştıramadığından güvenim sarsıldı yapımcılarına karşı. Bu aleti fedoraya yada  kararlı ve güvenli  diğer dağıtımlarda sorunsuzca kurmuş arkadaşlar varmıdır?  Eğer varsa fedorayı yada diğer dağıtımı indirip sistemime kuracağım. İnternetim kotalı olduğundan hepsini kısa zamanda tek tek deneme şansım malesef yok. Bu yüzden konuyla ilgili bilgi sahibi arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Saygılarımla.
fortran
Genel Yönetici
Fedora Uzmanı
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Ekim 19, 2009, 23:05:09 »

Öncelikle herkese selam!

Odamda telefon hattı olmadığından, masaüstü bilgisayarımı ilgili kablosuz aletin yardımıyla internete bağlıyabiliyorum. Tek linux deneyimim pardustur, Pardus'un 2008-2  sürümünde çalıştırabilmiştim, ama 2009 serisinde yapamıyorum.

Hoşgeldin zalimkedi. Pardus 2009'a neden tanıtamadın? Buradaki adımları izlemedin mi? Kablosuz aygıt kullanan arkadaşlar sana daha doyurucu cevap vereceklerdir.

zalimkedi
Fedora Meraklısı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaşasın Fedora!

« Yanıtla #2 : Ekim 20, 2009, 19:26:45 »

İlgili yönergelerini sırayla izledim ve ndiswrapper -i TUSB1150.INF komutunu verdim.
daha önceden kurmuş olduğum için "tusb1150:invalid driver" diye çıktı veriyor buraya kadar da bir sorun yok
yalnız, sürücüyü kontrol etmek için "ndiswrapper -l" komutunu verdiğimde 

"tusb1150:invalid driver" mesajı vermekte. burada kaldım. Özgürlük için'nin forumlarında da aynı problem başka kullanıcılarda da yaşanmış ancak henüz çözüldüğüne dair bir mesaj görmedim. İlgili arkadaşlara duyrulur.

saygılarımla.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: