Fedora 12 Yorumu
Geçen hafta erken bir tatil getirdi. çok sayıda açık kaynak meraklılarına ve teknoloji tüketicilerine Fedora 12 sürümünü sunucağız.
Ummalı olarak çalışarak inşa edilen Her altı ayda bir son sürümü almak için sabırsızlandığınız yeni en son sürümü bu. Bu sürümün tüm yeni özellikleri ve gelişimlerinin denendiği Fedora 12 zaten Hayran bırakan özellik kümesi ve bu sürümde lehçe ile birlikde
Fedora 12′yi Kendi dizüstü bilgisayarrıma ve ayrıca birde Dell Mini netbook üzerinde yükledim. Öncelikle Fedora 12′nin Yeni temasında bulunan sanatsal ve ışıklı ışınları mükemmel görünüyor. Fedora Tasarım Ekibi yeni grafikleriyle beni etkilemeye devam ediyor ve her sürümde görüntüleri yeniden oluşturuyorlar.
Bunun ötesinde, herşey daha rahat, daha iyi masaüstü çevresinde gerçekten işe yarar hissettiriyor ve ayrıntılara ekstra dikkat edilmiş. Bir USB anahtarıyla Fedor 12′yi yükleme işlemi kusursuz ve hızlıydı. Önyükleme süresi de çok hızlı oldu benim netbookda bile.
Ben Fedora 12 Moblin çekirdekli masaüstü ortamıda görmek için heycanlaydım. Bu, Moblin’le benim ilk tecrübemdi. Fedora 12 esneklik ve özgür yazılımın pratikliği ve onun mini sistemlerde etkileyici yayınını ve Fedora 12′nin Moblin’inde kapsamasıyla netbooksu gösterdiğini söyleyebilirim.
Benim, görmek için mutlu olduğum Fedora 12′de başka bir özellik, geliştirilen webcam desteğidir. Benim webcamım sadece, Fedora 12′le çalışır.
Fedora 12′de denemeye değer gördüğüm birkaç yeni sanallaştırma özelliğini ve libguestfs da kapsar.
Red Hat’ın Yazılım geliştirme modeli Fedora 12 de dahil olmak üzere açık kaynak projelerinin sponsorluğunu yapıyor. Red Hat’ın sağladığı Bu model, üstün teknolojisi, hızlı teslimi ve daha iyi müşteri ihtiyaçlarına uygun ürünlerle sonuçlanmıştır. Ondan dolayıdır ki onlara teşekkür etmek bir yana Tebrik ediyorum.. İndirin ve herkesin de indirmesi için teşvik edin..
http://fedoraproject.org/get-fedora.