|
machinecode
|
 |
« Yanıtla #30 : Ekim 25, 2009, 11:21:16 » |
|
Fedoraya yeni geçtim 3 yıllık Linux kullanıcısıyım.Bu site yardımı ile umarım kalıcı olurum Fedora da..Bilgisayarımda her zaman güncel ubuntu kalır o ayrı..
Umarım kalıcı olursunuz.  Bizde çeşitli linux dağıtımlarını kurup kullanıyoruz elbette, örneğin ben alpha sürümlerinden beri ubuntu karmic koala'yı test ediyorum.  Vaktiğimiz oldukça bütün dağıtımların tadına bakmak kadar hoş bir şey var mı? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fortran
|
 |
« Yanıtla #31 : Ekim 25, 2009, 17:05:53 » |
|
Fedoraya yeni geçtim 3 yıllık Linux kullanıcısıyım.Bu site yardımı ile umarım kalıcı olurum Fedora da..Bilgisayarımda her zaman güncel ubuntu kalır o ayrı..
Merhaba by_tunahan, hoşgeldin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
by_tunahan
Fedora Meraklısı
Yaşasın Fedora!
|
 |
« Yanıtla #32 : Ekim 25, 2009, 23:16:30 » |
|
Hoşbulduk dostlarım.. İnanın fedorada çok iyiyim.. İyi ki denemişim Ubuntu uzun bir süre geri planda kalabilir..Fark ne mi? Ubuntu da yapmak isteyipte bir türlü uygun paketleri bulup yapamadığım bazı şeyleri fedorada bir yum install ile kolay halletmem..Gerçekten yeni bir distro yeni bir heyecan oluyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fortran
|
 |
« Yanıtla #33 : Ekim 25, 2009, 23:28:06 » |
|
Bu arada "Sezar'ın hakkı Sezar'a" kabilinden, Ubuntu'nun hakkını da yemeyelim tabii. Onda da Synaptic Paket Yöneticisi aracılığıyla doğrudan veya konsola: sudo apt-get install paket_adı komutuyla kolaylıkla dilediğiniz programı kurabilirsiniz. Yalnız, kurulumdan sonra sources.list dosyanızı düzgün biçimde yapılandırmış olmanız gerekir. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yusufsan21
|
 |
« Yanıtla #34 : Ekim 26, 2009, 10:56:04 » |
|
Bu sources dosya ayarları Fedora'da yok mu? Sonuçta bizim gibi acemiler için onu ayarlamak öyle kolay değil.
|
|
|
|
|
|
Linux Registered User #493230 Ubuntu User #28068
|
|
|
by_tunahan
Fedora Meraklısı
Yaşasın Fedora!
|
 |
« Yanıtla #35 : Ekim 28, 2009, 14:56:15 » |
|
burada konuya uzak kalmışım.. fortran kardeşim yum install ile kolayca ayarladım derken istediğim paketlerin deb depolarında olmayıp rpm depolarında kolaylıkla bulduğumu kastettim..Yoksa ubuntuda da herhangibir programı kurmak fedora kadar basit..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_buRock_
|
 |
« Yanıtla #36 : Kasım 04, 2009, 12:32:06 » |
|
Yoksa ubuntuda da herhangibir programı kurmak fedora kadar basit..
Aşağı yukarı tüm linux dağıtımlarında olduğu gibi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
batucan72
Fedora Meraklısı
|
 |
« Yanıtla #37 : Kasım 16, 2009, 11:36:49 » |
|
Forum kullanışlı olmuş.
Ama renkler biraz daha canlı olsa bence iyi olurdu.
Saygılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
machinecode
|
 |
« Yanıtla #38 : Kasım 16, 2009, 19:05:05 » |
|
Forum kullanışlı olmuş.
Ama renkler biraz daha canlı olsa bence iyi olurdu.
Saygılar.
Saygılar, Ancak daha canlı derken ki kısmı biraz daha açabilir miyiz? Turuncu renkler bence gayet canlı kalıyor =) o yüzden soruyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kartes
Fedora Meraklısı
Yaşasın Fedora!
|
 |
« Yanıtla #39 : Ocak 15, 2010, 23:15:50 » |
|
Sayfa gayet guzel olmus arkadaslar. Hele anasayfa, afedersiniz cuk oturmus. renk secimleri, tema vs. Ellerinize saglik. Kucuk bir ay yildiz bayragimiz olsa bir kosede, site nasil gorunur sizce? Yilmak yok, yola devam. Basarilar dilerim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hsngrms
Fedora Meraklısı
|
 |
« Yanıtla #40 : Haziran 07, 2011, 14:44:24 » |
|
Konuyu hortlatacağım ama sitenin çok ağır çalıştığını söylemem gerek. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
machinecode
|
 |
« Yanıtla #41 : Haziran 07, 2011, 15:10:13 » |
|
Konuyu hortlatacağım ama sitenin çok ağır çalıştığını söylemem gerek.  Bugüne has bir durum. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hsngrms
Fedora Meraklısı
|
 |
« Yanıtla #42 : Haziran 07, 2011, 15:39:21 » |
|
Konuyu hortlatacağım ama sitenin çok ağır çalıştığını söylemem gerek.  Bugüne has bir durum.  Yavaşlık geçti bile neyseki kısa süren bir sorunmuş  İlk girdiğim anda ağır çalışınca bilemedim tabi... SDN'deki keyloger'sın sen değil mi? Beni hatırlıyor musun?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
machinecode
|
 |
« Yanıtla #43 : Haziran 07, 2011, 16:19:12 » |
|
Yavaşlık geçti bile neyseki kısa süren bir sorunmuş  İlk girdiğim anda ağır çalışınca bilemedim tabi... SDN'deki keyloger'sın sen değil mi? Beni hatırlıyor musun? Hatırlıyorum.  SDN ile burası kıyaslanamaz tabi, burası boş vaktimiz olduğu dönemlerde açık kaynak dünyasına bizimde katkımız olsun diye birkaç arkadaşımla keyif amaçlı açtığımız bir forum. Orası bir şirket, bende bir çalışan... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hsngrms
Fedora Meraklısı
|
 |
« Yanıtla #44 : Haziran 07, 2011, 17:18:58 » |
|
Bir tarafta (SDN) aslında kendin için, diğer tarafta (FedoraTR) başkaları için uğraş veriyorsun anlıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|